Τι προτείνει το τοπικό σωματείο του κλάδου στην Ξάνθη, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.Μαρία Τσιακίρογλου:«Θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τον κλάδο…»Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί πολλές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, όχι μόνον εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων, όπως είναι η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση, αλλά και λόγω της έλλειψης προσωπικού. Πρόκειται για ένα πρόβλημα πανελλήνιας εμβέλειας που έχει επιδεινωθεί στα χρόνια της κρίσης.Όπως αναφέρει, σχετικά, η κυρία Μαρία Τσιακίρογλου, Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, «η αγορά της εστίασης ταλανίζεται από δεκάδες προβλήματα. Μία ακόμη «παθογένεια» που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι η έλλειψη επαρκώς έμπειρου ή ακόμα και καθόλου έμπειρου προσωπικού, που θα μπορούσε να στελεχώσει το service στα καταστήματα του κλάδου…”.
Αφήστε μια απάντηση