Mια πολύ καινοτόμος μέθοδος σε καφέ της Ιαπωνίας εξασφαλίζει παγωμένο και πραγματικά εντυπωσιακό καφέ.Πρόκειται για καφέ που σερβίρεται μέσα σε μια παγοκολώνα!Η καινοτόμος ιδέα σερβίρεται στο Nishimura Coffee Shop, στην πόλη Κόμπε της Ιαπωνίας.Το ιστορικό καφέ της πόλης, που άνοιξε το 1948, είναι γνωστό για την κομψή και παλιομοδίτικη διακόσμησή του, καθώς και για το μενού του, που είναι γεμάτο με κλασικά ιαπωνικά φαγητά και ποτά.Αλλά η μία επιλογή που ξεχωρίζει ξεκάθαρα είναι αυτός ο γιγαντιαίος κύβος πάγου που χρησιμοποιείται για να σερβίρεται ο παγωμένος καφές.Κάθε μπλοκ πάγου σμιλεύεται στο χέρι από το προσωπικό, ένα προς ένα, οπότε καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την προετοιμασία του «ποτηριού», μεταδίδει ο ιστότοπος grapeejapan.Ενώ προφανώς έχει μια εντυπωσιακή αισθητική, ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι επειδή ο τεράστιος κύβος λιώνει εξαιρετικά αργά, ο παγωμένος καφές παραμένει κρύος για ώρες.Ταυτόχρονα, όμως, αυτή η μέθοδος εμποδίζει τον καφέ από το να νερώσει.Ο καφές, για τον οποίο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε να δίνει το επιθυμητό δροσερό αποτέλεσμα, προσφέρεται μόνο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.Δείτε το βίντεο:
Αφήστε μια απάντηση