Με το λειτουργικό κόστος να αυξάνεται και την αβεβαιότητα για την πορεία των πρώτων υλών και ειδικά των σιτηρών να μεγαλώνει, οι αρτοποιοί αμφιταλαντεύονται εάν θα πρέπει να διατηρήσουν σταθερούς ή όχι τους τιμοκαταλόγους τους.Παράγοντες του κλάδου πάντως εκτιμούν ότι εάν προχωρήσουν σε ανατιμήσεις, αυτές θα μπορούσαν να φθάσουν έως και 15 λεπτά ανά φραντζόλα.Το θέμα της ακρίβειας, αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης την προσεχή Δευτέρα (2/10) του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, με την Ομοσπονδία των Αρτοποιών.Η ομοσπονδία αναμένεται να ενημερωθεί και για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξής για τα αποθέματα σιτηρών.
Αφήστε μια απάντηση