400.000 ευρώ στην 4ετία Τσέπελη! Από τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης, για ειδικούς συμβούλους & συνεργάτες που απλά κάθονταν!

| On Air Media Group | , , | Αφήστε ένα σχόλιο

 ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!-Πακτωλός χρημάτων!!! 100.000 ευρώ το χρόνο για μισθοδοσίες ειδικών συμβούλων και συνεργατών και υποψηφίων  δημοτικών σύμβουλων. Γνωστά ονόματα στις λίστες!ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΟΙ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΔΩΝ»!-Μόλις διάβαζαν στον «Τ» για κάποιες «μεταγραφές» του Στράτου Κοντού τους … «διπλάρωναν» και με λεφτά του δήμου τους «έπαιρναν» μαζί τους ή τους έβαζαν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!!!Πραγματικός «ήρωας» τελικά είναι ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός αφού όπως αποκάλυψε ο Πάνος Παπαδόπουλος με δυο έγγραφα ντοκουμέντα -έπονται και άλλα-, «στρατιά» εκλεκτών του Δημάρχου Ξάνθης πληρώνονταν με μηνιαίες μισθοδοσίες χιλιάδες ευρώ από το Δήμο Ξάνθης ως ειδικοί σύμβουλοι ή συνεργάτες, χωρίς στην ουσία να κάνουν… τίποτα! Δηλαδή απλά… κάθονταν και πληρώνονταν. Πλην του Κώστα Τσεγγελίδη στη Σταυρούπολη που δεν το δέχτηκε και παραιτήθηκε!Και φυσικά χωρίς ποτέ να εμφανίσουν κάποιο «έργο» η τη «δουλειά» τους στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ παρά τις 2-3 ερωτήσεις που είχαν καταθέσει οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ μας» (και μάλιστα με ονόματα…), την εποχή που δεν ήταν με τον Τσέπελη, δεν πήραν ποτέ… απάντηση!!!Μάλιστα μεταξύ των πρώτων ονομάτων που αποκάλυψε ο Πάνος Παπαδόπουλος ότι ήταν «ειδικοί σύμβουλοι του Τσέπελη» πλην της υψηλόμισθης Φένιας Τσαγκάλα και της «παρέας» της, ήταν και ο πρώην Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Μπάμπη Δημαρχόπουλου στις εκλογές του 2019 και Πρόεδρος των Τριτέκνων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ξάνθης Αθανάσιος Γανίδης, ο Χρήστος Καραπαπάζογλου που κατέβηκε εκ νέου μαζί του ενώ είχε παραιτηθεί από Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής μετά το «σκάνδαλο» για τις πλαστογραφίες και τις μηνύσεις κατά του Φανουράκη κλπ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι «με το που διάβαζαν κάποιο όνομα στα ΜΜΕ ή κυκλοφορούσε ότι θα κατέβει με τον Στράτο Κοντό…», τον «έβαζαν» σε λίστες… μισθοδοσίας ή του έταζαν «κάτι» που είχε σχέση με τον Δήμο για να τον πάρουν μαζί τους!!! Έτσι κάποιοι ενώ το «συζητούσαν» αρχικά  με τον Στράτο Κοντό, στην πραγματικότητα ήταν με τον Τσέπελη, αφού κάθε Κυριακή μερικών οι πατεράδες ήταν στον Αγκόρτσα –και γι’ αυτό φυσικά και δεν πήγαν καλά…- ενώ είχαν την κάλυψη των υπηρεσιών στα μαγαζιά τους, λειτουργώντας και πολλές φορές χωρίς άδεια τραπεζοκαθισμάτων, με αποτέλεσμα να έχει και μεγάλες οικονομικές απώλειες ο Δήμος Ξάνθης!!! Και φυσικά ως ανέκδοτο πλέον θα μείνει η περίπτωση γνωστού μουσικοσυνθέτη Αντώνη Μουσαδέ που ενώ ήταν συχνά πυκνά με τον Στράτο Κοντό για καφέ… κατέβηκε υποψήφιος με τον Τσέπελη γιατί πήρε… συναυλία χιλιάδων ευρώ στον Αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων και του υποσχέθηκαν κάτι παρόμοιο σε εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης αλλά και της Περιφέρειας ΑΜΘ. Μόνο που τελικά δεν επαεκλέχτηκαν ούτε ο Τσέπελης, ούτε όμως και ο Μέτιος!

  1. Ξάνθη. «Μπούκαραν» σε ίντερνετ καφέ της Κ. Πλατείας και άρπαξαν 3.000 ευρώ!

  2. Η τελευταία προπόνηση του ΑΟΞ για το 2023

  3. THE HITS HOT 40_#W52# _The List _ [30-12-2023]

  4. 2023: Η χρονιά των ακραίων καιρικών φαινομένων

  5. Χανιά: Ζευγάρι έκανε σεξ δημοσίως στο κέντρο της πόλης!

  6. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023

  7. Την Παρασκευή 5/1 το παζάρι της Ξάνθης, λόγω εορτασμού των Θεοφανίων

  8. Ειδικές συνεδριάσεις την Τρίτη στους Δήμους Αβδήρων, Ξάνθης και Τοπείρου, για την εκλογή των μελών των προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων και των δημοτικών επιτροπών

  9. Υποβιβασμός Μειονοτικών Σχολείων στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης, λόγω έλλειψης μαθητών

  10. Ακριβότερο φέτος έως 11,4%, το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι… – Δείτε τον πίνακα με τις τιμές

Ξάνθη. «Μπούκαραν» σε ίντερνετ καφέ της Κ. Πλατείας και άρπαξαν 3.000 ευρώ!

Η τελευταία προπόνηση του ΑΟΞ για το 2023

THE HITS HOT 40_#W52# _The List _ [30-12-2023]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *