Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EU RICE, διοργανώνεται στην Ξάνθη εκπαιδευτικό σεμινάριο μαγειρικής με σκοπό να αναδειχθεί η βιώσιμη πτυχή της καλλιέργειας και παραγωγής ρυζιού στην Ευρώπη, την κοινωνικοοικονομική διάσταση του θέματος, αλλά και τη δυναμική ενός προϊόντος με μεγάλη διατροφική αξία, που είναι ιδιαίτερα εύγευστο και ασφαλές.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Kookoovaya (Μελετσίδου 2, Ξάνθη), την Τετάρτη 13/12/2023 και ώρα 16:00.Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η Culinary Expert Σμαράγδα Μακρή, θα μαγειρέψει live ξεχωριστά πιάτα με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι και θα ακολουθήσει ένα ελαφρύ γεύμα.
Αφήστε μια απάντηση