Δίνουν «μάχη» για να συγκρατήσουν τις τιμές τους, την ίδια στιγμή που σοβαρό πρόβλημα αποτελεί και η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού για τη στελέχωση των κενών θέσεων.Μαρία Τσιακίρογλου:«Θα πρέπει το επίδομα ανεργίας να γίνει επίδομα εργασίας…»Απελπισία επικρατεί στις επιχειρήσεις εστίασης, καθώς οι επιχειρηματίες δίνουν «μάχη» για να συγκρατήσουν τις τιμές τους. Οι δυνατότητες, ωστόσο, να επιτύχουν καλύτερες τιμές είναι περιορισμένες, αφού και για τους προμηθευτές τους οι αλλαγές των τιμών είναι καθημερινό φαινόμενο.Όπως σημειώνει, χαρακτηριστικά, μέσα από την εφημερίδα μας, η Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ΠΕ Ξάνθης, κυρία Μαρία Τσιακίρογλου, «η κατάσταση του κλάδου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Βέβαια η διατήρηση του ΦΠΑ στο 13% όσον αφορά τα ροφήματα φέρει θετικό πρόσημο.
Αφήστε μια απάντηση